...................

23 Δεκ 2016

Καλές Γιορτές από τους Απολυμένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων


Πρωτόγνωρα πράγματα στο εργασιακό καθεστός της Ελλάδας... 180 απολυμένοι με ψευδομηνύσεις, χωρίς αποζημίωση και χωρίς δυνατότητα ταμείου ανεργίας, αγωνίζονται εδώ και 7 μήνες χωρίς κανένα εισόδημα, να βρούνε το δίκιο τους.

Ο κύριος Λαυρεντιάδης φρόντισε να τους στερήσει την δουλειά τους, να τους στερήσει χρήματα για τις οικογένειες τους, το μόνο που ούτε μπόρεσε, ούτε και θα μπορέσει ποτέ να τους πάρει, είναι η αγωνιστικότητα και η αγάπη τους. Η αγάπη για τα παιδιά τους, τους δίνει δύναμη γι αυτόν τον αγώνα... και σε αυτά τα παιδιά αξίζει το καλύτερο. Έτσι με τη βοήθεια συγκινητικων χορηγιων από την πόλη της Καβάλας, που αφουγκράζεται το πρόβλημά, κατάφεραν να οργανώσουν την πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, στα 50 και πλεον χρόνια λειτουργίας του Εργοστασίου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Το Κάστρο", που έκανε πολύ περισσότερα από μια απλή παραχώρηση του χώρου. Τους "Παραμυθάδες" που με αγάπη σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν, καθήλωσαν τα παιδιά και τα μετέφεραν σε κόσμους μακριά από προβλήματα. Ευχαριστούμε όσους και όσες συνετέλεσαν σε αυτό το άρτιο αποτέλεσμα με κάθε τρόπο.

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και πίστη σε κάτι καλύτερο.
"Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα από τον εαυτό σου"

Ευτυχισμένο το 2017.

Εμείς εδώ θα είμαστε, δε σταματάμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση. Να επιστρέψουμε στις δουλειές μας στο Εργοστάσιο Λιπασμάτων Καβάλας.


https://www.facebook.com/lipasmata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com