...................

4 Δεκ 2016

Κουίζ: Ο Αδωνις Γεωργιάδης ή ο Θάνος Τζήμερος γράφει τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Εκπαιδευτικών Πειραιά;;

Η αλήθεια είναι ότι η αντικομμουνιστική υστερία και όλο αυτό το κόλλημα με τα «μου-λου» που… φταίνε για όλα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις απανωτές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Εκπαιδευτικών Πειραιά ταιριάζουν απόλυτα με όλη την πολιτική γραμμή της… «δεύτερης φοράς αριστεράς», με τη γραμμή των μνημονίων, της αντιλαϊκής επίθεσης, της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, των αντεργατικών νόμων. Έχουν δίκιο, άλλωστε, όσοι παρατήρησαν ότι οι μόνες κόκκινες γραμμές αυτής της κυβέρνησης είναι οι κόκκινες γραμμές απαγόρευσης των αντιιμπεριαλιστικών πορειών κατά την χυδαία υποδοχή του εκπροσώπου των σφαγέων των λαών, Ομπάμα.

Αυτή η πορεία της κυβέρνησης και των υποστηρικτών της καταλήγει φυσιολογικά στο χυδαίο αντικομμουνισμό και στην αντιγραφή όλων των ψεμάτων της Μαύρης Βίβλου του κομμουνισμού –έμπνευσης της ΕΕ, που εξισώνει τον κομμουνισμό με το ναζισμό την ίδια στιγμή που οργανώνει ναζιστικά πραξικοπήματα στην Ουκρανία.  Που καλύπτει τα νεοφασιστικά – νεοναζιστικά εγκλήματα την ίδια στιγμή που δικάζει στην έδρα της ΕΕ, στη Γερμανία, κομμουνιστές, με ιδιωνυμικού χαρακτήρα κατηγορίες.

Άντε και εις ανώτερα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Εκπαιδευτικών Πειραιά! Περιμένουμε στις επόμενες ανακοινώσεις σας να μας πείτε για το «βιασμό της Ιστορίας από το Λένιν», για τις «ακρότητες της Κομμούνας και της Γαλλικής Επανάστασης», για τα «εγκλήματα του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού». Για τον Κάστρο που «είχε κρυφή περιουσία», για το Μάο που είχε «4.000 γυναίκες», για το Στάλιν «που έτρωγε παιδιά», για τον Άρη που «ήταν σκληρός» και βέβαια για τα «δεκάδες εκατομμύρια θύματα του κομμουνισμού». Έτσι κι αλλιώς ο φίλος σας ο Τσόρτσιλ το είχε πει σαφώς: «η Ιστορία θα με γράψει με τα καλύτερα γράμματα γιατί σκοπεύω να την γράψω εγώ».

Ας ξέρετε, όμως, κύριοι συντάκτες των ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Εκπαιδευτικών Πειραιά, επίδοξοι Γεωργιάδηδες και Τζήμεροι, ότι τελικά την ιστορία θα τη γράψουν οι λαοί. Οι λαοί τους οποίους εσείς, τα αφεντικά σας και οι όμοιοί σας καταδικάζετε στον πόλεμο, στην εκμετάλλευση, στο φασισμό.

Μόνο κάτι: Πάψτε να λερώνετε την Αριστερά.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αναλογιστούν ότι ο αντικομμουνισμός που εκπορεύεται από όλα τα κέντρα εξουσίας του συστήματος (και που είναι λυσσαλέος παρά τη δύσκολη θέση που βρίσκεται το κομμουνιστικό κίνημα) δείχνει το φόβο των κέντρων αυτών μπροστά στο ενδεχόμενο η λαϊκή αγανάκτηση να συναντηθεί με τις κομμουνιστικές ιδέες.

Κατά τα άλλα, κύριοι συντάκτες των ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Εκπαιδευτικών Πειραιά, ο καθένας και οι παρέες του:
Εσείς με την ΕΕ, το ΔΝΤ, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, το κεφάλαιο.
Εμείς – με όλες τις αδυναμίες και τις ανεπάρκειές μας-… με τους λαούς… με την εργατική τάξη… με την αντίσταση… με την επανάσταση…

Εκπαιδευτικοί Πειραιά του 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com