16 Δεκ 2016

ΤΙΚΚΟ - ΡΟΤΖΑΒΑ - ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ (βίντεο)


"ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ....Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !"

Τιμητική τελετή για τους οκτώ νεκρούς αντάρτες του ΤΙΚΚΟ στο Ντέρσιμ που οργάνωσαν μαχητές από το Διεθνές Τάγμα Ελευθερίας της Ροζάβα, κάπου στο μέτωπο της Ράκα, στην Συρία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι εκει δεν ειναι που διαλεγουν ιμπεριαλιστη και εχουν ταχτει με τον αμερικανικο ιμπεριαλισμο; Ή αμα λενε καλα λογια για το TKP/ML δεν πειραζει ξεχνατε τι λετε για λιγο;

Κατα τα αλλα, αλληλεγγυη στον δικαιο αγωνα των Κουρδων που μαζι με τις τουρκικες επαναστατικες οργανωσεις διεξαγουν εναν δικαιο αγωνα.

Αντίσταση στις γειτονιές είπε...

Εχεις στοιχεία ότι το TKP/ML και το ΤΙΚΚΟ συνεργάζεται με τους αμερικάνους και δεν κοντράρει με αυτή τη λογική ή πετάς έστι κουβέντες μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου;

Το TKP/ML δικάζεται σήμερα από τους ιμπεριαλιστές της Γερμανίας όχι γιατί είναι "τρομοκρατική" οργάνωση με βάση τα κριτήρια που θέτουν οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές αλλά κατά παραδοχή των δικαστών του, γιατί είναι κομμουνιστική οργάνωση, για τις ιδέες του και τη δράση του, γι' αυτό θα σου έλεγα να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που λες.

Είναι εύκολο να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, τη πολιτική, και να λες ότι βλακεία σου κατέβει.

Ανώνυμος είπε...

Εγω το αντιθετο ειπα αλλα τελος παντων, η καταδιωξη συνεχιζεται. Το ποιος λεει οτι οι Κουρδοι τα παιρνουν απ'τους αμερικανους απ'την αλλη κατσε και σκεψου μονος σου.

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάτω από ένα βίντεο του ΤΙΚΚΟ όπου οι αντάρτες του αποτίουν φόρο τιμής στους συντρόφους τους εσύ γράφεις "Αυτοι εκει δεν ειναι που διαλεγουν ιμπεριαλιστη και εχουν ταχτει με τον αμερικανικο ιμπεριαλισμο;", για να την πεις μετά σε μας, τότε που είναι το ...αντίθετο!

Είναι ψέμα ότι η ηγεσία των Κούρδων της Συρίας συνεργάζεται με τους Αμερικανούς και τους Γάλλους ιμπεριαλιστές, στ' όνομα της εκμετάλλευσης των αντιθέσεων, ή μήπως δεν πρέπει να το λέμε αυτό γιατί σας χαλάει τη σούπα που έχετε ορισμένοι στα κεφάλια σας;

Μια χαρά τα κατάλαβε αυτά που λες ο αντιγειτονιές εσύ μάλλον από το πολύ αίσθημα καταδίωξης δεν καταλαβαίνεις ούτε τι βλέπεις ούτε τι λες!

Γ.

Ανώνυμος είπε...

TO TIKKO συνεργάζεται με τους Κούρδους; Ναι ή όχι; Μόνοι τους πολεμούν στη Συρία; Η όποια "συμμαχία" με τους Αμερικάνους, μετά με τον Ασάντ απο τους Κούρδους είναι τακτικές συμμαχίες σε μια κινούμενη άμμο όπως είναι ο πολεμος της Συρίας.
Ποια είναι η αποψη του ΤΙΚΚΟ το οποίο μνημονεύεται και πολυ καλά κάνετε για την κατάσταση σήμερα στη Συρία; Για το Χαλέπι για πχ!