...................

10 Δεκ 2016

ATIK: συνεχίζεται η δίκη, συνεχίζεται και η συλλογή υπογραφών

Άλλες πενήντα υπογραφές για τους αγωνιστές της ΑΤΙΚ συγκεντρώθηκαν στο πρόσφατο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ που έγινε στην Αθήνα. Οι υπογράφοντες, συνδικαλιστικά στελέχη στους διάφορους εργασιακούς χώρους του Δημοσίου, έκφρασαν με τη σειρά τους και την προσωπική τους αλληλεγγύη στους δικαζόμενους τούρκους αγωνιστές-κομμουνιστές στο Μόναχο της Γερμανίας. 'Ενωσαν μ' αυτόν τον τρόπο τη φωνή τους με τους εκατοντάδες που έχουν ήδη υπογράψει το σχετικό ψήφισμα, αλλά και με τους δεκάδες φορείς, συλλόγους, σωματεία, ομοσπονδίες, πολιτικές συλλογικότητες που απαιτούν την απελευθέρωσή τους.

Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται ταυτόχρονα με τη δίκη και τις συγκεντρώσεις έξω από το δικαστήριο του Μονάχου. Η διεθνής συμπαράσταση εξακολουθεί να είναι σημαντικής σημασίας για μια αίσια έκβαση αυτής της μάχης, την ώρα που το καθεστώς Ερντογάν συνεχίζει τις διώξεις αγωνιστών στη Τουρκία και το Γερμανικό κράτος πρωτοστατεί στα πλαίσια της ΕΕ στο κυνηγητό και στις διώξεις και άλλων πλην της ΑΤΙΚ τούρκων αγωνιστών.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική τους δικαίωση!

Ενεργή είναι και η σελίδα συγκέντρωσης υπογραφών διαδικτυακά εδώ:  https://secure.avaaz.org/en/petition/Leyteria_stoys_Toyrkoys_agonistes_tis_ATIK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com