...................

7 Δεκ 2016

8 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, Ηράκλειο

Χτες το απόγευμα έγινε και στο Ηράκλειο μαζική κινητοποίηση με αφορμή την 8 επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου. Η συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε από τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας (περίπου 1000 άτομα διαδήλωσαν) που πλαισίωσε τα διάφορα μπλοκ στη διαδήλωση που ακολούθησε. Στη διαδήλωση συμμετείχαν οι Αγωνιστικές Κινήσεις, ο σύλλογος του βιολογικού, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και α/α συλλογικότητες του Ηρακλείου.

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις κόντρα στην διάθεση των περισσοτέρων εκ των υπολοίπων συμμετεχόντων κατήγγειλαν την πολιτική της λιτότητας της ανεργίας, της φασιστικοποίησης και των πολέμων μέσα από τα συνθήματα και την προκήρυξη που διακινήσαν. Το ξεχωριστό στίγμα της άποψης μας για ακόμα μια φορά φάνηκε ότι μπορεί να αγκαλιαστεί από πολύ κόσμο όπως έγινε και χτες όπου αρκετές δεκάδες νεολαίοι πλαισίωσαν το πανό και μαχητικά στήριξαν το μπλοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com