....................................................

5 Δεκ 2016

Θεσσαλονίκη- 6 Δεκέμβρη: Κάλεσμα της Λαϊκής Αντίστασης - Α.Α.Σ. στις 3:00 μ.μ. στην Καμάρα


Οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου κρατούμε ζωντανό το νόημα του ξεσηκωμού της νεολαίας το 2008. Το συνδέουμε με τους αγώνες του σήμερα ενάντια στην βάρβαρη πολιτική της φτώχιας και της εκμετάλλεσης που βιώνουμε. Της ίδιας πολιτικής που τότε όπλισε το χέρι του αστυνομικού και που σήμερα συνεχίζει να συνοδεύεται με την πιο άγρια φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής.


Την Τρίτη, 6 Δεκέμβρη, ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διαδηλώνουμε στη Θεσσαλονίκη με συγκέντρωση στις 3:00 μ.μ. στην Καμάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com