...................

31 Δεκ 2016

2017: Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ

 Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ

Με αυτή την ευχητήρια κάρτα από Τούρκους πολιτικούς κρατούμενους σας -και μας- ευχόμαστε καλή χρονιά! Και φυσικά στους συντρόφους και συναγωνιστές Τούρκους καλή λευτεριά!

Και ξέρετε τι σημαίνει καλή χρονιά για μας! 

Με τους εργάτες, το λαό, τη νεολαία, όλους μας στο δρόμο. Στις απεργίες και στις διαδηλώσεις για να αποτινάξουν από πάνω τους κάθε είδους δυνάστη. Ντόπιο και ξένο!

Στο δρόμο για να σταματήσουν οι πόλεμοι, οι καταστροφές και η προσφυγιά που προκαλούν κάθε είδους ιμπεριαλιστές!

 Στο δρόμο της αντίστασης, της διεκδίκησης και της αναμέτρησης!

Στο δρόμο για την ανασυγκρότηση του εργατικού επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος!

Για Δουλειά-Ειρήνη-Δημοκρατία-Ανεξαρτησία!
 
Γιατί τη τύχη μας εμείς τη δημιουργούμε
δεν έρχεται από μόνη της!

1 σχόλιο:

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com