...................

14 Νοε 2016

Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού: o Ομπάμα είναι ανεπιθύμητος!

 
Όλοι στην πορεία ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα 
ο αγώνας για γη και ελευθερία είναι παγκόσμιος

ΚΑΛΕΣΜΑ:
Τρίτη 15 Νοεμβρίου, 6:00 μ.μ. | Καμάρα

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου έρχεται στην χώρα μας ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα. Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ενας μεγάλος αγώνας για τη γη και την ελευθερία στη Ντακότα. Αυτόχθονες και αλληλέγγυοι μάχονται στην περιοχή Standing Rock ενάντια στην καταστροφική μανία της Energy Transfer που θέλει να περάσει αγωγό πετρελαίου μέσα από τα πατρογονικά εδάφη της φυλής Σίου, δημιουργώντας τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα και βεβηλώνοντας ιστορικά μνημεία.

Ως κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους και καλούμε σε συμμετοχή στην πορεία ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα.

Δεν μπορούμε να μην πούμε και για την "ευαίσθητη" ελληνική κυβέρνηση που καλωσορίζει τον "παρεξηγημένο" εκπρόσωπο του ιμπεριαλισμού ενώ η περιβαλλοντική καταστροφή από την Eldorado Gold συνεχίζεται καθημερινά.

Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com