6 Νοε 2016

Ξάνθη: Ανοιχτή Συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης - Κάλεσμα για την οργάνωση απάντησης στον ερχομό του Ομπάμα!

Φτάνει στις 15 Νοέμβρη στην Ελλάδα, δυο μέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο ηγέτης της πιο δολοφονικής δύναμης στον κόσμο, του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Πρόκειται για μια ανοιχτή πρόκληση στη μνήμη και τους αντιιμπεριαλιστικούς και αντιφασιστικούς αγώνες του λαού και της νεολαίας μας! Για μια επίσκεψη, που γίνεται με ανοιχτή τη φωτιά του πολέμου στη γειτονιά μας, για την οποία οι ΗΠΑ έχουν πρωτεύουσα ευθύνη. Μια επίσκεψη, που θα σηματοδοτήσει την παραπέρα στοίχιση της κυβέρνησης και των άλλων αστικών δυνάμεων στις πολεμικές επεμβάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, που θα εμπλέξει ακόμη πιο πολύ τη χώρα και το λαό στο κουβάρι των αντιθέσεων της περιοχής και των αντιδραστικών εξελίξεων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το κυπριακό, που θα εμπεδώσει τη συνέχιση του δράματος των προσφύγων και τη στήριξη της αντιμεταναστευτικής συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας και παράλληλα θα επιβραβεύσει και θα ευνοήσει την ένταση της αντεργατικής-αντιλαϊκής επίθεσης στους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μια επίσκεψη που οφείλει να βρει το λαό μας στους δρόμους με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις που θα βροντοφωνάξουν: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Οι αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις και το μαζικό κίνημα οφείλουν να συντονιστούν άμεσα και αποτελεσματικά απαντώντας στον ερχομό-πρόκληση. Ταυτόχρονα να καταδικάσουν την κυβερνητική πολιτική που διαθέτει τη χώρα ως ορμητήριο των αμερικανονατοικών για τα μαζικά τους εγκλήματα και κινδυνεύει να μετατρέψει και το δικό μας λαό σε κρέας για τα κανόνια.

Η Λαϊκή Αντίσταση πραγματοποιεί ανοιχτή συνέλευση τη Δευτέρα 7 Νοέμβρη στις 7 μ.μ. στο καφέ Βυζάντιο και καλεί τους εκπροσώπους πολιτικών και συνδικαλιστικών συλλογικοτήτων σε σύσκεψη την Τρίτη 8 Νοέμβρη επίσης στις 7 μ.μ. στο καφέ Βυζάντιο, για την συνδιοργάνωση ενός μαζικού αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού συλλαλητηρίου την Τρίτη 15 Νοέμβρη.


· ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!

· ΤΙΜΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Μ’ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com