...................

23 Νοε 2016

Συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης – Α.Α.Σ στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στο Δήμο Αμπελοκήπων, η συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιϊμπεριαλιστικής Συνεργασίας Δυτικών Συνοικιών, για την αναβάθμιση της λειτουργίας της και την πιο ουσιαστική συγκρότηση της παρέμβασης της. Γενική διαπίστωση ήταν, ότι μπροστά στην πληθώρα και κρισιμότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός μας, η δράση και η παρουσία της Λαϊκής Αντίστασης πρέπει να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει μια πιο τακτική, εντατική, οργανωμένη και στοχευμένη παρουσία στις Δυτικές συνοικίες της πόλης.
Η διάρθρωση αυτή θα βοηθήσει στην εμπλοκή περισσότερων αγωνιστών και θα δώσει νέες ευκαιρίες για πρωτοβουλίες κοινής δράσης σε τοπικό επίπεδο. Ένα σαφέστερο και πιο διακριτό πολιτικό στίγμα της Λαϊκής Αντίστασης, θα ανοίξει δρόμους, για μια αμεσότερη σύνδεση με τα εργατικά, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία και θα κάνει πιο αναγνωρίσιμη την παρέμβαση μας στις γειτονιές.
Μια πλούσια πολιτική συζήτηση, με ιδιαίτερη συμμετοχή της νεολαίας, παράλληλα συζητήθηκαν ζητήματα λειτουργίας των τοπικών συνελεύσεων, προτάσεις για εκδηλώσεις και τέλος μπροστά στις νέες απεργίες προγραμματίστηκαν οι παρεμβάσεις στις Δυτικές συνοικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com