...................

5 Νοε 2016

Αντιφασιστική παρέμβαση στη Ξάνθη

Με πανό, ανακοινώσεις από τηλεβόα και συνθήματα, ενάντια στον φασισμό, αλλά και ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που τον θρέφει, αρκετοί συναγωνιστές της Λαϊκής Αντίστασης, έκαναν μαζική και ζωντανή παρέμβαση το πρωί του Σαββάτου 5 Νοέμβρη στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Η παρέμβαση έγινε με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής, και είχε αρκετά θετική αποδοχή από τον κόσμο. Με την παρέμβαση αυτή προπαγανδίστηκε επίσης και η απογευματινή αντιφασιστική διαδήλωση που διοργανώνει η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ και ο φοιτητικός σύλλογος στο Πολυτεχνείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com