....................................................

4 Νοε 2016

ΛΑΡΙΣΑ: Απόφαση για διοργάνωση συλλαλητηρίου ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα


Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, έπειτα από κάλεσμα της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας, αποφασίστηκε η διοργάνωση συλλαλητηρίου στο κέντρο της πόλης στις 15 Νοεμβρίου με σκοπό να γίνει ξεκάθαρο πως ο Ομπάμα και κάθε ιμπεριαλιστής-φονιάς των λαών είναι ανεπιθύμητος στη χώρα μας.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και ανένταχτοι αγωνιστές.
Από την κουβέντα έγινε ξεκάθαρη η διάθεση όλων για τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο, αλλά και για παρεμβάσεις εντός της ερχόμενης εβδομάδας, με κοινό κείμενο-κάλεσμα που θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες, με σκοπό τη μαζικοποίηση τόσο αυτής της πορείας όσο και της πορείας για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, 2 ημέρες μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com