...................

30 Νοε 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

Με θλίψη πληροφορήθηκα τον πρόωρο χαμό του συντρόφου Τάκη Τσίτσου, μέλους του ΝΑΡ.

Γνώρισα τον σ. Τάκη μέσα απ' τη συμμετοχή του στην Επιτροπή Υποστήριξης των Τούρκων Αγωνιστών της ΑΤΙΚ (Συνομοσπονδίας Τούρκων Εργατών στην Ευρώπη), ιδιαίτερα στην πρώτη δύσκολη φάση της περσινής σύλληψης τεσσάρων εξ αυτών στη χώρα μας.

Έχοντας περάσει κι απ' τα ίδια θρανία της Νομικής, με διαφορά μιας περίπου δεκαετίας, του έδειξα την εκτίμησή μου - πιστεύω αμοιβαία - θεωρώντας ότι ήταν ένας αξιόλογος μάλλον χαμηλών τόνων αλλά ουσιαστικός σύντροφος στην πολιτική μας αυτή επαφή, στο πλαίσιο της συναγωνιστικής μας κοινής προσπάθειας.

Σχετικά πρόσφατα, στην επαναδραστηριοποίηση της Επιτροπής μας για την δίκη της ΑΤΙΚ στη Γερμανία, αντιλήφθηκα τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με αξιοπρέπεια.

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια καθώς και της οργάνωσής μου, του ΚΚΕ(μ-λ), στους οικείους του και στην οργάνωσή του.

29/11/16                                                                                                         Σπύρος Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com