7 Νοε 2016

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση αλληλεγγύης στον κουρδικό και τουρκικό λαό

Συγκέντρωση στην Καμάρα και διαδήλωση στο Τουρκικό Προξενείο πραγματοποίησαν την Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου το απόγευμα, οργανώσεις και κινήσεις της αριστεράς μαζί με Κούρδους και Τούρκους πολιτικούς πρόσφυγες.
Κατήγγειλαν τις συλλήψεις και προφυλακίσεις των βουλευτών και στελεχών του κόμματος HDP και την πολιτική γενοκτονίας του φασιστικού καθεστώτος της Άγκυρας ενάντια στον κουρδικό λαό.
Στην κινητοποίηση συμμετείχε η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ, η Ανταρσύα, η Λαϊκή Ενότητα και η ΟΚΔΕ. Μεγάλη ήταν η αστυνομική κινητοποίηση με αποκλεισμό της Αγίου Δημητρίου μπροστά από το Προξενείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com