14 Νοε 2016

Οι επιλεκτικές αναφορές του «Πριν»

Την παραμικρή αναφορά δεν «φιλοτιμήθηκε» να κάνει στη ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΑΣ το «Πριν» της Κυριακής 13/11 στα άρθρα του για τα καλέσματα ενόψει του ερχομού του Ομπάμα.
Κι ας είχε συγκαλέσει η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΑΣ σύσκεψη στην οποία παρευρέθηκε και εκπρόσωπος του ΝΑΡ και η οποία εξέδωσε και κοινό κάλεσμα-δελτίο Τύπου για τη διαδήλωση.
Κι ας είχε συνυπογράψει η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΑΣ την κοινή αφίσα-κάλεσμα της «Πρωτοβουλίας Οργανώσεων-Συλλογικοτήτων ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα».
Κι ας είχε πρωτοστατήσει η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΑΣ πανελλαδικά στη συγκρότηση αντίστοιχων πρωτοβουλιών και συγκεντρώσεων σε πόλεις της επαρχίας (για τις οποίες το «Πριν» δεν μπήκε καν στον κόπο να αναφέρει το πού και πότε γίνονται, και ας συμμετέχει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ).
Αντίθετα, την τιμητική τους είχαν για μια ακόμη φορά η «Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων» (τα οποία ανάθεμα κι αν έκαναν έστω και μία συνέλευση) και ο «Συντονισμός για το Προσφυγικό».
Ναι, ίσως γινόμαστε λίγο δυσάρεστοι με τις θέσεις μας και με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την κοινή δράση, αλλά τέτοια «επιλεκτικότητα»; Κάτι από Ριζοσπάστη μας φέρνει στο νου...

Υ.Γ.: Άραγε, σε όσες πόλεις δεν πήρε πρωτοβουλία η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΑΣ θα γίνει κάτι ενόψει Ομπάμα; Εμείς, πάντως, δεν γνωρίζουμε κάτι, αλλά αμφιβάλλουμε. Πάντως, ούτε το «Πριν» ούτε και κάποιο σάιτ, φίλα προσκείμενο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: