Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 10:30 π.μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΜΑΡΑ 11:00 π.μ.

15 Νοε 2016

Προκλητική θυροκόλληση της απαγόρευσης των διαδηλώσεων από την αστυνομία σε γραφεία αριστερών οργανώσεων

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του ΝΑΡ, (ΕΔΩ) με μια προκλητική και χουντικής έμπνευσης κίνηση, η αστυνομική διεύθυνση θυροκόλλησε την απαγόρευση όλων των διαδηλώσεων προς την Αμερικάνικη πρεσβεία σε γραφεία αριστερών οργανώσεων!
Η προκλητική και φασιστική αυτή ενέργεια, αποτελεί απροκάλυπτη τρομοκράτηση και στοχοποίηση των οργανώσεων της αριστεράς. Από μια κατάπτυστη κυβέρνηση η οποία ετοιμάζεται να προσκυνήσει τον εκπρόσωπο του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού ανήμερα Πολυτεχνείου, και να επιβεβαιώσει την υποταγή της παρατάσσοντας ΜΑΤ και αφήνοντας την Αθήνα έρμαιο των ξένων πρακτόρων. Αποτελεί μια ακόμα ντροπιαστική ενέργεια μιας κυβέρνησης που καπηλεύεται την έννοια της αριστεράς για να δικαιολογεί τα αντιλαϊκά μέτρα που της δίνει το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο για να ψηφίζει.

Είναι όμως μέσα από κάτι τέτοιες στιγμές που ο όρος "αριστερά" απέκτησε υπόσταση. Είναι τέτοιες στιγμές που ο καθένας καλείται να διαλέξει στρατόπεδο.

Όλοι στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση προς την αμερικάνικη πρεσβεία, την Τρίτη 15 Νοέμβρη στις 5.00μμ στο Πολυτεχνείο!

3 σχόλια:

Αντίσταση στις γειτονιές είπε...

Δηλαδή σε όσους δεν θυροκολήθηκε αυτή η απόφαση μπορούν να επικαλεστούν άγνοια και να διαδηλώσουν ελεύθερα;

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσουμε το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά θα μας στείλουν εξώδικο, με κλητήρα. Είδες η ανανεωτική αριστερά, ανανεώνει και την καταστολή. Σωστά πράματα, οργανωμένα! Όχι αυτό το μπάχαλο των προηγούμενων! Τώρα πια έχουμε κράτος κύριοι!