30 Νοε 2016

ΓΙΑ ΤΟ "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΡΕΥΝΑ" ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ.

Είναι γνωστή εδώ και χρόνια η άποψή μας για την καταρρέoυσα κατάσταση των Νοσοκομείων και της περίθαλψης γενικότερα. Την έχουμε εκφράσει με χίλιους τρόπους, έχουμε διαμαρτυρηθεί με μαζικές κινητοποιήσεις τόσο κεντρικά όσο και στην τοπική κοινωνία.
Ακόμα περισσότερο, έχουμε εκφραστεί για την κατάσταση του Νοσοκομείου μας.
Όλοι γνωρίζουν πως το ΦΛΕΜΙΓΚ είναι ένα ιδιαίτερο Νοσοκομείο. Ένα Νοσοκομείο που στενάζει αλλά και ένα Νοσοκομείο σύμβολο. Ένα Νοσοκομείο που λειτουργεί με το πείσμα και το φιλότιμο των εργαζομένων του. Τόσο πείσμα και φιλότιμο που δεν κατάφερε να το κλείσει η μνημονιακή λαίλαπα.
Αυτά είναι γνωστά. όπως και το ότι χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε ενάντια σε θεούς και δαίμονες και διεκδικούμε να παραμείνει το Φλέμιγκ στο σύστημα εφημερίας ΚΑΝΟΝΙΚΑ και να εξυπηρετεί το λαό που έχει ανάγκη. Και το έχουμε καταφέρει ως σήμερα.

Πρόσφατα σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ, μεταξύ άλλων, αναφέρει "οργισμένα" πως το ΦΛΕΜΙΓΚ εφημερεύει μέχρι τις 14.30 το Μεσημέρι.
Έχουμε να πούμε τούτο: Συνάδελφοι της ΠΟΕΔΗΝ, τόσα χρόνια που αγωνιζόμαστε για να κρατηθεί το Φλέμιγκ ανοιχτό δε σας είδαμε. Θα μπορούσατε όμως να ξέρετε πως το Νοσοκομείο ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ και ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ 4.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

Ανεξάρτητα από τη δοθείσα αφορμή να πούμε και τούτο: Όσο κι αν ορισμένοι επιμένουν να κάνουν τους "παράγοντες", να λοιδωρούν όσους αγωνίζονται και κρυφά να γλείφουν για τις καρέκλες τους, ξέρουμε καλά, πως μόνο με τον αγώνα μας θα αναστήσουμε το Νοσοκομείο. Αλλοι "Σωτήρες" δεν υπάρχουν, ούτε για το Φλέμιγκ, ούτε για το ΕΣΥ, ούτε για την κοινωνία.

Αυτά προς ώρας και συγχωρέστε μας για την οργή...

http://flemig-hospital.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com