...................

9 Νοε 2016

Ηράκλειο: Πρωτοβουλία μαζικών φορέων ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα

Με πρωτοβουλία της Λαϊκής Αντίστασης - Α.Α.Σ. καλέστηκαν την Παρασκευή 04/11/2016 στο Εργατικό κέντρο Ηρακλείου πολιτικοί φορείς, συλλογικότητες, σωματεία με σκοπό την δημιουργία συλλαλητηρίου ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα.
Να δοθεί μια απάντηση στον μακελάρη - εκπρόσωπο του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού όπως αυτή του αξίζει.
Με ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον Ηρακλειώτικο λαό να εκφράσει τα αντιπολεμικά - αντιιμπεριαλιστικά του αισθήματα. Στην συνάντηση αυτή αποφασίστηκε (με συμφωνία όλων) η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Τρίτη 15 Νοέμβρη στην πλατεία Ελευθερίας στις 6:00 μ.μ.
Σε νέα συνάντηση που έγινε την Τρίτη 08/11/2016 αποφασίστηκε η δημιουργία της "Πρωτοβουλίας μαζικών φορέων ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα" στην οποία συμμετέχουν το ΕΚΗ - ΕΛΜΕ - σύλλογος δασκάλων - ΑΔΕΔΥ και οι πολιτικοί φορείς Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ΛΑΕ. Η συμφωνία αυτή εκφράστηκε και με την έκδοση κοινού πλαισίου - αιτημάτων με βάση τα οποία καλούνται οι Ηρακλειώτες στο συλλαλητήριο. Επίσης αποφασίστηκε να γίνει παρέμβαση της πρωτοβουλίας την Πέμπτη 10/11/2016 στις 7:00 μ.μ. στην αγορά με μοίρασμα προκήρυξης - τηλεβόα - πανό για την προπαγάνδιση του συλλαλητηρίου. Να δοθεί, επίσης, συνέντευξη τύπου την Δευτέρα στο Εργατικό κέντρο στις 11:30 π.μ..
-------------------------------

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (15/11)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (15/11 και ώρα 6μ.μ) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Καλούμε τον Ηρακλειώτικο λαό να συμμετάσχει μαζικά στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν οι μαζικοί φορείς της πόλης μας ενάντια στην επίσκεψη του εκπροσώπου του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 Νοέμβρη, δυο μέρες πριν τις εκδηλώσεις μνήμης για τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στη φασιστική και αμερικανοκίνητη χούντα.
Καταδικάζουμε:
 • την επίσκεψη του εκπροσώπου του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στον τόπο μας
 • την πολιτική της υπόκλισης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους Αμερικάνους επικυρίαρχους
 • Τον ιμπεριαλισμό και τις πολεμικές επεμβάσεις.
 • Την αντιμεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των προσφύγων και των μεταναστών.
 • Την αντιλαϊκή πολιτική Κυβέρνησης-ΕΕ-Δ.Ν.Τ
 • Την παρουσία του Ν.Α.Τ.Ο στο Αιγαίο
Διεκδικούμε:
 • ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
 • ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
 • ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-Δ.Ν.Τ
 • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.
 • ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
 • ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
 • ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Οι μαζικοί φορείς που συνδιοργανώνουν το αντιϊμπεριαλιστικό συλλαλητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com