16 Νοε 2016

Γιάννενα: ανταπόκριση από την πορεία ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα


  ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΟΜΠΑΜΑ
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15/11 υπό βροχή  η διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα αλλά και στην πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που γεννά πολέμους, καταστροφές χωρών, φτώχεια και προσφυγιά.
Η Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ. όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπάθησε να προπαγανδίσει τη διαδήλωση με προκήρυξη, αφισάκι και πανό στην πόλη. Παράλληλα κάλεσε τις υπόλοιπες αριστερές οργανώσεις, συλλογικότητες αλλά και αγωνιστές σε κοινή δράση, για τη μαζικοποίηση και διεξαγωγή της διαδήλωσης με καλύτερους όρους.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν με πανό η Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ., το ΚΚΕ(μ-λ), οι Αγωνιστικές Κινήσεις και η Μαθητική Αντίσταση, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο φοιτητικός σύλλογος ιατρικής, η ΛΑΕ, η ΟΚΔΕ και η ΚΕΕΡΦΑ.
Τα μπλοκ της Λαϊκής Αντίστασης, ήταν αυτά που χρωμάτισαν τη διαδήλωση με τον παλμό και το περιεχόμενο των συνθημάτων δίνοντας αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό στίγμα, με κύρια συνθήματα ενάντια στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, στην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τη βάση της Σούδας.
Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στη διαδήλωση του Πολυτεχνείου, το κάλεσμα είναι 6 μ.μ. στη Δόμπολη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας με ενημερώσει κάποιος το Μ-ΛΚΚΕ δεν συμμετείχε στην πορεία;Μήπως ξερουν οι ασγ

Αντίσταση στις γειτονιές είπε...

Οι σύντροφοι του Μ-Λ ΚΚΕ συμμετείχαν στο μπλοκ της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας χωρίς δικό τους πανό.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο κρατουσαν 5-6 σημαίες του μ-λκκε