...................

16 Νοε 2016

Γιάννενα: ανταπόκριση από την πορεία ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα


  ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΟΜΠΑΜΑ
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15/11 υπό βροχή  η διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα αλλά και στην πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που γεννά πολέμους, καταστροφές χωρών, φτώχεια και προσφυγιά.
Η Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ. όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπάθησε να προπαγανδίσει τη διαδήλωση με προκήρυξη, αφισάκι και πανό στην πόλη. Παράλληλα κάλεσε τις υπόλοιπες αριστερές οργανώσεις, συλλογικότητες αλλά και αγωνιστές σε κοινή δράση, για τη μαζικοποίηση και διεξαγωγή της διαδήλωσης με καλύτερους όρους.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν με πανό η Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ., το ΚΚΕ(μ-λ), οι Αγωνιστικές Κινήσεις και η Μαθητική Αντίσταση, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο φοιτητικός σύλλογος ιατρικής, η ΛΑΕ, η ΟΚΔΕ και η ΚΕΕΡΦΑ.
Τα μπλοκ της Λαϊκής Αντίστασης, ήταν αυτά που χρωμάτισαν τη διαδήλωση με τον παλμό και το περιεχόμενο των συνθημάτων δίνοντας αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό στίγμα, με κύρια συνθήματα ενάντια στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, στην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τη βάση της Σούδας.
Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στη διαδήλωση του Πολυτεχνείου, το κάλεσμα είναι 6 μ.μ. στη Δόμπολη.

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος16/11/16, 3:45 μ.μ.

  Ας με ενημερώσει κάποιος το Μ-ΛΚΚΕ δεν συμμετείχε στην πορεία;Μήπως ξερουν οι ασγ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι σύντροφοι του Μ-Λ ΚΚΕ συμμετείχαν στο μπλοκ της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας χωρίς δικό τους πανό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος17/11/16, 10:01 π.μ.

  Έχεις δίκιο κρατουσαν 5-6 σημαίες του μ-λκκε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com