11 Νοε 2016

Ανοιχτή συζήτηση στην Παραμυθιά για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου


Με αφορμή την 43η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-Α.Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί όλο το δημοκρατικό κόσμο της περιοχής σε ανοιχτή συζήτηση, στην αίθουσα του Φιλοπροόδου Ομίλου Παραμυθιάς (ΦΟΠ) , την Δευτέρα 14 Νοέμβρη και ώρα 7:30 μμ.

• Πόσο επίκαιρα είναι το συνθήματα του Νοέμβρη του 1973 στην Ελλάδα του 2016;
• Πόσο οι ξένοι κυρίαρχοι ορίζουν την πολιτική ζωή του τόπου 43 χρόνια μετά;
• Ήταν και είναι η Αριστερά τότε και τώρα μια ενιαία πολιτική οντότητα;
• Γιατί το απάνθρωπο πρόσωπο του φασισμού ξεδιάντροπα ξαναεμφανίζεται;
• Τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει τη ροή της ιστορίας προς το συμφέρον του εργαζόμενου λαού;

Βασικά και βασανιστικά ερωτήματα για τα οποία θα επιχειρηθεί μια προσέγγιση. Ζητούμενο η δημιουργική συζήτηση και ο διάλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com