....................................................

4 Νοε 2016

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Η επίσκεψη Ομπάμα στην στη χώρα μας στις 15-16 Νοέμβρη, είναι μια πρόκληση για τον λαό και την νεολαία, όχι μόνο γιατί γίνεται ακριβώς πριν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η οποία είχε ως βασικό της σύνθημα το «έξω η ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ», αλλά κυρίως όσον αφορά την πολιτική της σημασία. Ο Ομπάμα έρχεται να εξασφαλίσει την πλήρη ευθυγράμμιση με τα αμερικανικά σχέδια για τη Συρία, αλλά και ευρύτερα για τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει να μας πείσει ότι οι ΗΠΑ (των βομβαρδισμών, των επεμβάσεων, των πολέμων) είναι ''φίλοι'' και ''σύμμαχοι'' μας. Την στιγμή μάλιστα που τα καραβάνια των προσφύγων που δημιουργεί ο ιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός, και ο πόλεμος είναι πλέoν καθημερινή εικόνα και οι βάσεις του ΝΑΤΟ στη χώρα μας γίνονται ορμητήριο για τους βομβαρδισμούς στην μέση Ανατολή.

Ο λαός και η νεολαία πρέπει να βγει στους δρόμους και να διαδηλώσει μαζικά ενάντια στον ιμπεριαλισμό, να φωνάξει ότι ο εκπρόσωπος τους είναι ανεπιθύμητος. Να φωνάξει όχι στον πόλεμο και σε κάθε εμπλοκή της χώρας σε αυτόν. Να δείξει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες. Η πρωτοβουλία νέων εργαζομένων και ανέργων, καλεί το λαό και τη νεολαία να βγει μαζικά στους δρόμους και να διαδηλώσει μαζί με την Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, ότι «ο Ομπάμα είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ», «ΕΞΩ οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ των ΛΑΩΝ.

ΟΛΟΙ την Τρίτη 15/11, 18.00 στην Καμάρα

• ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

• ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!

• ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!

• ΕΞΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Πρωτοβουλία Νέων Εργαζομένων και Ανέργων

Συγγρού 24 (2ός όροφος), περιοχή Αντιγονιδών
http://pnea-thess.blogspot.gr/ pnea.thess@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com