4 Νοε 2016

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Η επίσκεψη Ομπάμα στην στη χώρα μας στις 15-16 Νοέμβρη, είναι μια πρόκληση για τον λαό και την νεολαία, όχι μόνο γιατί γίνεται ακριβώς πριν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η οποία είχε ως βασικό της σύνθημα το «έξω η ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ», αλλά κυρίως όσον αφορά την πολιτική της σημασία. Ο Ομπάμα έρχεται να εξασφαλίσει την πλήρη ευθυγράμμιση με τα αμερικανικά σχέδια για τη Συρία, αλλά και ευρύτερα για τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει να μας πείσει ότι οι ΗΠΑ (των βομβαρδισμών, των επεμβάσεων, των πολέμων) είναι ''φίλοι'' και ''σύμμαχοι'' μας. Την στιγμή μάλιστα που τα καραβάνια των προσφύγων που δημιουργεί ο ιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός, και ο πόλεμος είναι πλέoν καθημερινή εικόνα και οι βάσεις του ΝΑΤΟ στη χώρα μας γίνονται ορμητήριο για τους βομβαρδισμούς στην μέση Ανατολή.

Ο λαός και η νεολαία πρέπει να βγει στους δρόμους και να διαδηλώσει μαζικά ενάντια στον ιμπεριαλισμό, να φωνάξει ότι ο εκπρόσωπος τους είναι ανεπιθύμητος. Να φωνάξει όχι στον πόλεμο και σε κάθε εμπλοκή της χώρας σε αυτόν. Να δείξει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες. Η πρωτοβουλία νέων εργαζομένων και ανέργων, καλεί το λαό και τη νεολαία να βγει μαζικά στους δρόμους και να διαδηλώσει μαζί με την Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, ότι «ο Ομπάμα είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ», «ΕΞΩ οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ των ΛΑΩΝ.

ΟΛΟΙ την Τρίτη 15/11, 18.00 στην Καμάρα

• ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

• ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!

• ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!

• ΕΞΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Πρωτοβουλία Νέων Εργαζομένων και Ανέργων

Συγγρού 24 (2ός όροφος), περιοχή Αντιγονιδών
http://pnea-thess.blogspot.gr/ pnea.thess@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: