...................

17 Νοε 2016

Θεσσαλονίκη, Πολυτεχνείο: εικόνα από τα τραπεζάκια των Αγωνιστικών Κινήσεων και του ΚΚΕ(μ-λ)

Από χθες, Τετάρτη 16 Νοέμβρη, στήθηκαν τα τραπεζάκια των συλλόγων, φορέων και των πολιτικών παρατάξεων στον χώρο του Πολυτεχνείου στην Θεσσαλονίκη, Η χθεσινή μέρα πήρε την σκυτάλη από την διαδήλωση κατά της επίσκεψης Ομπάμα, με την πραγματοποίηση μαζικών παρεμβάσεων στις σχολές. Οι Αγωνιστικές Κινήσεις προπαγανδίζουν την άποψη τους στις σχολές τόσο μέσα στις συνελεύσεις, όσο και με παρεμβάσεις στα αμφιθέατρα και παλεύουν για την μαζικοποίηση της σημερινής διαδήλωσης, διαδικασία που θα συνεχιστεί και σήμερα με εξώστρεφες δράσεις προς το λαό και τη νεολαία της πόλης. Μαζικές αφισοκολλήσεις της Λαϊκής Αντίστασης έχουν πραγματοποιηθεί.Στο τραπεζάκι των Αγωνιστικών Κινήσεων είναι διαθέσιμο και διακινείται πλατιά το 46o τεύχος του περιοδικού 'Εναυσμα, καθώς και η μπροσούρα για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ταυτόχρονα, στο τραπεζάκι του ΚΚΕ(μ-λ) είναι διαθέσιμα βιβλία από τις εκδόσεις ΄"Εκτός των Τειχών" και η εφημερίδα Προλεταριακή Σημαία.Η αντιιμπεριαλιστική δράση θα κορυφωθεί στις 17.00, οπότε θα αρχίσει να συγκεντρώνεται ο κόσμος στον χώρο του Πολυτεχνείου για την πραγματοποίηση της διαδήλωσης προς το Αμερικάνικο προξενείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com