16 Νοε 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ των Αγωνιστικών Κινήσεων Φυσικού ΑΠΘ


Καταδικάζουμε, το προκλητικό σκίσιμο του στράτσου μας – κάλεσμα στην αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική διαδήλωση της 15ης Νοεμβρίου, στον χώρο μας, έξω από την αίθουσα Α21.
Προς όσους “καλόπιστους” βιαστούν να πουν “σιγά μωρέ, ένα χαρτί ήταν ... “, έχουμε να αντιτείνουμε πως, δεν μας ενοχλεί το “χαρτί” που πήγε χαμένο, επειδή “χαρτιά” φτιάχναμε και θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε, αλλά τέτοιες πρακτικές είναι ενδεικτικές της γενικότερης φασιστικοποίησης που διέρχεται η κοινωνία μας και προσπαθούν να σαμποτάρουν τα κεκτημένα με αγώνες δημοκρατικά δικαιώματα των φοιτητών και των δυνάμεων που παρεμβαίνουν στους φοιτητικούς χώρους, όπως είναι η ελεύθερη προπαγάνδιση των δράσεων και των εκδηλώσεών τους.
Προς όποιον (ή όποιους) προέβη σ' αυτή την άνανδρη πράξη, του δηλώνουμε, πως δεν μπορεί επ' ουδενί να θεωρεί τον εαυτό του, ούτε αριστερό, ούτε “αγωνιστή”, αλλά είναι ένας άνθρωπος δειλός, “τσιράκι” του καπιταλιστικού συστήματος της περιστολής των ελευθεριών, φοβικός προς την αντίθετη άποψη και εχθρός της ανασυγκρότησης του φοιτητικού κινήματος.
Τέλος, διακηρύττουμε πως κανένα σκίσιμο στράτσου, αφίσας και οποιουδήποτε υλικού μας, δε θα μας “τρομάξει” απ' το να συνεχίσουμε την καθημερινή πάλη και παρέμβαση για την ανασυγκρότηση και ανασύνταξη ενός ακηδεμόνευτου φοιτητικού κινήματος.


1 σχόλιο:

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com