....................................................

4 Δεκ 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας Βορείων Προαστίων

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

· Στις Η.Π.Α. η εκλογή Τραμπ σηματοδοτεί μια ακόμα πιο επικίνδυνη πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού για τους λαούς όλου του κόσμου …

· Οι ανταγωνισμοί των μεγάλων δυνάμεων Η.Π.Α.-Ε.Ε.-Ρωσίας οξύνονται, ανεβάζοντας καθημερινά το πολεμικό θερμόμετρο και παράγουν μεγαλύτερη εκμετάλλευση, δυστυχία, προσφυγιά…

Στο πλαίσιο αυτό, στη χώρα μας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζει ένα νέο γύρο επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα, στις κατακτήσεις και στους όρους ζωής του λαού, όπως απαιτούν τα αφεντικά της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. με τη λεγόμενη «δεύτερη αξιολόγηση».

Η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Βορείων Προαστίων σας καλεί να συζητήσουμε για τις τρέχουσες εξελίξεις και για την προώθηση της κατεύθυνσης της αντίστασης, της διεκδίκησης και της αντιιμπεριαλιστικής πάλης.

Κυριακή 4 Δεκέμβρη Ώρα 11 πμ
Παλιό Δημαρχείο Χαλανδρίου
(Γυφτόπουλου 2 & Γκίνη Πλατεία Χαλανδρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com