....................................................

18 Νοε 2016

Ανταπόκριση από την πορεία του Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα

Με δύο συγκεντρώσεις (από πλευράς Αριστεράς) τιμήθηκε η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα. Η μία του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία και η άλλη από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Χαρακτηριστικό και των δύο συγκεντρώσεων και πορειών ήταν η μικρή συμμετοχή κόσμου κάτι που είναι αναντίστοιχο με τις ανάγκες της περιόδου. Αποτελεί όμως την αντανάκλαση της κινηματικής αδράνειας όλου του τελευταίου διαστήματος και της απογοήτευσης που αυτή έχει σπείρει.

Στην συγκέντρωση της πλατείας Ρήγα Φεραίου και στη διαδήλωση που ακολούθησε συμμετείχε με μπλοκ το ΚΚΕ(μ-λ). Φωνάζοντας σε όλη τη διάρκεια της πορείας αντιιμπεριαλιστικά, αντικυβερνητικά και αντιφασιστικά συνθήματα προσπάθησε να σπάσει το παραπάνω κλίμα και να μεταφέρει το νόημα της συνέχισης του αγώνα του Πολυτεχνείου στο σήμερα. Κάτι που προσπάθησε να κάνει και όλες τις προηγούμενες μέρες με συνεχείς παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης και σε γειτονιές. Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και με αφορμή τις απεργίες στις 24/11 και 8/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com