...................

2 Νοε 2016

Ανθή - Τελευταίος αποχαιρετισμός


Τον τελευταίο αποχαιρετισμό θα απευθύνουμε στη συντρόφισσά μας Ανθή Ζαχάρη τη Δευτέρα 7 Νοέμβρη.
Η κηδεία της θα γίνει στη Ρόδο, στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη, στη 1:00 μ.μ.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ(μ-λ): Έφυγε από κοντά μας η σ. Ανθή Ζαχάρη

Συναγωνιστές και σύντροφοί της από τα φοιτητικά χρόνια: «Για την Ανθή των κόκκινων αμφιθεάτρων της καρδιάς μας.»

Κείμενο του Βασίλη Σαμαρά: Αποχαιρετισμός

Φωτογραφίες: Στην πρώτη ...γραμμή Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com