...................

7 Νοε 2016

Εκδήλωση της Λαϊκής Αντίστασης-Αριστερής Ανιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας στην Πετρούπολη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο πολιτιστικό κέντρο της Πετρούπολης η συζήτηση με προβολή βίντεο της Λαϊκής Αντίστασης-Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας, με θέμα "Ανθρώπινη τραγωδία, ιμπεριαλιστική κτηνωδία".
Μερικές δεκάδες συναγωνιστές και φίλοι παρακολούθησαν την ολιγόλεπτη προβολή βίντεο και την ενδιαφέρουσα εισήγηση.
Εισηγητικά τέθηκε το σύνολο της άποστοιβάγματος των μεταναστών στα "στρατόπεδα συγκέντρωσης".
ψης μας σχετικά με το δράμα των προσφύγων και την αίτια το που δεν είναι άλλος από τον ανταγωνισμό τις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών με αποτέλεσμα την καταστροφή ολοκλήρων χωρών όπως η Συριά Αφγανιστάν κλπ. καταγγέλθηκε το υποκριτικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το σχολείο των προσφυγόπουλων ενώ η πολιτική της είναι του
Προβλήθηκε η ανάγκη της οργανωμένης απάντησης στις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών και η συγκρότηση ενός στιβαρού αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικού κινήματος.
Ταυτόχρονα έγινε κάλεσμα στις διαδηλώσεις καταγγελίας του ερχομού το Ομπάμα και του Πολυτεχνείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com