...................

10 Νοε 2016

Αθήνα: πρόσκληση σε οργανωτική σύσκεψη για τη διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα


Με στόχο την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία μιας μαζικής αντιιμπεριαλιστικής διαδήλωσης – καταγγελίας, και έκφρασης της αντίθεσης του λαού ενάντια στην επίσκεψη του εκπροσώπου του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού Ομπάμα στη χώρα μας, Οργανώσεις και Συλλογικότητες που καλούν σ΄ αυτήν, την Τρίτη 15 του Νοέμβρη, απ΄ το Πολυτεχνείο προς την αμερικάνικη Πρεσβεία, καλούν σε

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ, την Πέμπτη 10 Νοέμβρη στις 7μμ
στην αίθουσα της ΟΛΜΕ (Ερμού και Κορνάρου 2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com