....................................................

6 Νοε 2016

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΔΕΥΤΕΡΑ 7/11 -ΚΑΜΑΡΑ 6μμ: Κινητοποίηση Αλληλεγγύης στον Κουρδικό και Τουρκικό λαό ενάντια στις διώξεις του καθεστώτος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  -ΔΕΥΤΕΡΑ 7/11 -ΚΑΜΑΡΑ 6μμ
Κινητοποίηση Αλληλεγγύης στον Κουρδικό και Τουρκικό λαό ενάντια στις διώξεις του καθεστώτος 
Με συνθήματα μεταξύ  άλλων :  "Αλληλεγγύη  στον Κουρδικό λαό! Να αφεθούν ελεύθεροι οι συν-πρόεδροι , οι βουλευτές και τα στελέχη του HDP !
Να σταματήσουν οι διώξεις και οι επιθέσεις στις δημοκρατικές και αριστερές οργανώσεις στην Τουρκία.
Οι αγώνες των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό είναι η μόνη εγγύηση για την ειρήνη, τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια, αριστερές οργανώσεις  και κινήσεις στην Θεσσαλονίκη , μεταξύ αυτών και η Λαϊκή Αντίσταση -ΑΑΣ καλούν σε κινητοποίηση αλληλεγγύης.


Δευτέρα 7/11 | 18:00 | 
Συγκέντρωση Καμάρα και πορεία προς το Τούρκικο προξενείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com