...................

13 Νοε 2016

ΣΑΜΟΣ: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ! Τρίτη 15/11, 6:00 μ.μ.,πλατεία Καρλόβασου

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
15 ΝΟΕΜΒΡΗ 6:00 μ.μ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

Ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου

Η επίσκεψη Ομπάμα, του εκπροσώπου των ΗΠΑ-φονιάδων των λαών, και μάλιστα μέσα στις μέρες της 43ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα, αποτελεί πρόκληση και κίνδυνο για το λαό μας και τους λαούς της περιοχής. Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έρχεται για να φέρει «δώρα» και εγγυήσεις ασφάλειας και ευημερίας όπως ξετσίπωτα προπαγανδίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μαζί της η ΝΔ και όλα τα κόμματα της υποτέλειας.

Έρχεται για να προωθήσει στόχους του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που θα προσθέσουν και άλλα κοινωνικά και οικονομικά δεινά στο λαό μας, που θα εμπλέξουν ακόμα βαθύτερα τη χώρα στην πολεμική εκστρατεία των Αμερικανονατοϊκών στην περιοχή. Έρχεται για να δώσει ώθηση στις διχοτομικές «λύσεις» για την Κύπρο, για να βαθύνει τα δεσμά εξάρτησης της χώρας από την αμερικάνικη υπερδύναμη, για να οξύνει τους κινδύνους μιας ευρύτερης πολεμικής ανάφλεξης στην περιοχή. Είναι εχθρός του λαού μας και όλων των λαών και γι αυτό σε μια σειρά πόλεις της χώρας
διοργανώνονται λαϊκές συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις με κεντρικό σύνθημα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Με το ίδιο σύνθημα, και συνολικά ενάντια στον ιμπεριαλισμό, για να υπερασπιστούμε όχι μόνο τη μνήμη αλλά την κατεύθυνση της πάλης ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και τον πόλεμο, την κατεύθυνση της διεθνιστικής αλληλεγγύης των λαών, καλούμε σε συγκέντρωση-συλλαλητήριο την Τρίτη 15/11 στις 6μμ στην πλατεία Καρλοβάσου.

Καρλόβασι 13-11-2016
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com