...................

17 Οκτ 2016

Η πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) στην Ξάνθη

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτώβρη η πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) στην Ξάνθη. Περίπου 40 άτομα παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εισήγηση του σ. Τάσου Σαπουνά και πήραν μέρος στην συζήτηση που ακολούθησε, η οποία ανέδειξε αρκετές πλευρές των πολιτικών εξελίξεων και των καθηκόντων που τίθενται. Στον προθάλαμο του Εργατικού Κέντρου, όπου έγινε η εκδήλωση, υπήρχε έκθεση φωτογραφίας και κειμένων (ανακοινώσεις, απολογίες) για τη δίκη των αγωνιστών της ΑΤΙΚ, καθώς και το κείμενο υπογραφών της Επιτροπής Υποστήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com