...................

20 Οκτ 2016

Κινητοποιήσεις για το προσφυγικό στη Σάμο

Μετά την μαζική παρέμβαση-μοίρασμα προκήρυξης στο Βαθύ τη Δευτέρα 10/10, ακολούθησε νέα σύσκεψη συλλογικοτήτων την Κυριακή 16/10. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν η φοιτητική ομάδα Αντιφασιστική Κίνηση και η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ και διαμορφώθηκε ένα πλαίσιο κατευθύνσεων - στόχων πάλης σχετικά με το ζήτημα που αποτυπώθηκαν στην αφίσα που κυκλοφορεί. Η αφίσα συνυπογράφεται τελικά και από τις ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ.
Στη σύσκεψη για το επόμενο διάστημα αποφασίστηκαν τα εξής:
  • Μαζική επίσκεψη στο Κέντρο κράτησης των προσφύγων, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/10.
  • Παρέμβαση με μικροφωνική στην κεντρική πλατεία του Καρλοβάσου την Κυριακή 23/10 στις 6μμ.
  • Διαδήλωση στο Καρλόβασι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 6μμ.
Για τις επόμενες μέρες η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ, και από κοινού με τις άλλες συλλογικότητες, προγραμματίζει αφισοκολλήσεις και παρεμβάσεις σε Καρλόβασι, Βαθύ και σε χωριά της Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com