...................

30 Οκτ 2016

Χανιά: κάλεσμα σε σύσκεψη για διοργάνωση συλλαλητηρίου ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα

Σε ανοικτή σύσκεψη για τη διοργάνωση μαζικού - παλλαϊκού - αντιιμπεριαλιστικού συλλαλητηρίου την ημέρα της προκλητικής επίσκεψης Ομπάμα, που γίνεται στο τριήμερο της επετείου της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου, καλούν αριστερές οργανώσεις, συλλογικότητες και αντιπολεμικές επιτροπές.
Η σύσκεψη θα επιδιώξει να καταλήξει σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης ενάντια στη μετατροπή του τόπου μας σε ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ με τη συνεχή επέκταση και ένταση της δραστηριότητας της βάσης της Σούδας, και τη συνολικότερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή. Αυτή την εμπλοκή της χώρας θέλει να ενισχύσει παραπέρα η επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα 15-16 Νοέμβρη.
Ανεξάρτητα αν ο Ομπάμα έρθει τελικά και στη Σούδα, ο λαός των Χανίων κατανοώντας τους κινδύνους από τη λειτουργία της βάσης του θανάτου, οφείλει να βγει στους δρόμους και να πει μαζικά ΟΧΙ στην επίσκεψη του ηγέτη της φονικής ιμπεριαλιστικής δύναμης των ΗΠΑ στη χώρα μας.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοέμβρη στις 7.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων και η παρουσία και συμμετοχή του κάθε αγωνιστή και της κάθε συλλογικότητας που παλεύει για την ειρήνη και για το δίκιο είναι αναγκαία και απαραίτητη.
Χανιά 29-10-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com