...................

11 Οκτ 2016

Θεσσαλονίκη: Πρωτοβουλία καταγγελίας των ιμπεριαλιστικών πολέμων και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Τρίτη 11/10/16, 7:00 μ.μ., στην ΕΔΟΘ

ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!


Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών θεωρούν πολύ θετική την πρωτοβουλία της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης που κατά τη διάρκεια της Γενικής της Συνέλευσης πήρε απόφαση να καλέσει συλλογικότητες, σωματεία και φορείς της πόλης σε κινητοποίηση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και καταγγελίας των ιμπεριαλιστικών πολέμων που γεννούν την προσφυγιά.

Καλούμε κάθε συνδικαλιστή εκπαιδευτικό, γενικότερα κάθε συνδικαλιστή εργαζόμενο αλλά και κάθε προοδευτική συλλογικότητα της πόλης στο κάλεσμα της Ε΄ ΕΛΜΕ (Τρίτη 11/10/16 7:00 μ.μ. στην ΕΔΟΘ) για να συντονίσουμε μία μαζική κινητοποίηση την ίδια μέρα που αντίστοιχη κινητοποίηση θα γίνεται στην Αθήνα (20/10).

ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2016

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com