...................

13 Οκτ 2016

Κάλεσμα σε ανοιχτή σύσκεψη- ενημέρωση για την διοργάνωση δράσεων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού καλεί σωματεία, φορείς, συλλογικότητες, επιτροπές και οργανώσεις της πόλης

την Δευτέρα 17 Οκτώβρη
στις 7:30μμ
στο κτίριο της ΕΔΟΘ
(Πρ. Κορομηλά 51, 4ος όροφος)


σε μια ανοιχτή σύσκεψη- ενημέρωση με θέματα:

-ενημέρωση για την κατάσταση στο βουνό και την πορεία των έργων της Eldorado
-ενημέρωση για τις διώξεις και τα δικαστήρια που υπάρχουν την επόμενη περίοδο
-διοργάνωση της πορείας στις Σκουριές που θα γίνει την Κυριακή 23 Οκτώβρη

Ως κομμάτι του ευρύτερου κινήματος ενάντια στην καταστροφή της ζωής μας, έχουμε στόχο να συμβάλλουμε στην δημιουργία ενός μέτωπου αγώνα, που θα αγκαλιάζει όλα τα αγωνιζόμενα στρώματα της κοινωνίας, απέναντι στη φτώχεια, την ανεργία και την καταστροφή του τόπου μας.
Πιστεύουμε ότι το θέμα της εξόρυξης χρυσού δεν είναι ένα "τοπικό πρόβλημα" αλλά αφορά όλη την κοινωνία της πόλης, τόσο λόγω των πολλαπλών επιπτώσεων που θα έχει η εξόρυξη αν δεν τη σταματήσουμε, όσο και λόγω της συμβολικής σημασίας που έχει αποκτήσει σαν ένας διαρκής αγώνας για τη γη και την ελευθερία.
Η εκδήλωση στο facebook:
https://www.facebook.com/events/589915581192553/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com