....................................................

24 Οκτ 2016

Κίνημα Εργασίας Ελλάδας: Στήριξη στους αγωνιστές της ΑΤΙΚ και τους πολιτικούς πρόσφυγες απο την Τουρκία

Σύντροφοι και συντρόφισσες!

Εμείς, ο πυρήνας που ατόμων που δημιούργησε το Κίνημα Εργασίας Ελλάδος, εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους 10 αγωνιστές της Συνομοσπονδίας Τούρκων Εργατών στην Ευρώπη που δικάζονται στο Μόναχο. Οι αγωνιστές Müslüm Elma, Haydar Bern, Mehmet Yeşilçalı, Erhan Aktürk, Deniz Pektaş, Sami Solmaz, Musa Demir, D. Banu Büyükvaci, Sinan Aydın και Seyit Ali Uğur, στοχοποιήθηκαν ως μέλη της παράνομης στην Τουρκία οργάνωσης Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας (μαρξιστικό-λενινιστικό).

Είναι όντως αλήθεια πως για το βάρβαρο αστοτσιφλικάδικο φασιστικό κράτος της Τουρκίας κάθε πολιτική οργάνωση που αγωνίζεται για τα εργατικά δικαιώματα θεωρείται τρομοκρατική, φασιστική, Κούρδικη κίνηση κλπ.

Η δίκη αυτή δείχνει για πολλοστή φορά την ψευδεπίγραφη δημοκρατία την Ευρωπαϊκής Ένωσης. Που έτσι θα μείνει εάν δεν περάσει στα χέρια των εργατών ή ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής όλων των χωρών μελών της. Μία δημοκρατία που υπάρχει για να σκοτώνει στην πείνα εργάτες, παιδιά, αγωνιστές, πολιτικούς πρόσφυγες, κομμουνιστές και επαναστάτες. Εκφράζουμε την απέραντη αλληλεγγύη μας στους αγώνες του Τουρκικού και Κουρδικού λαού ενάντια στον καπιταλισμό, τον αστοτσιφλικαδισμό, τον φασισμό, και τον ιμπεριαλισμό.

Καταδικάζουμε την ρατσιστική-φασιστική δίωξη που επιχειρεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και ή Τουρκία εις βάρος των Τούρκων αγωνιστών της ΑΤΙΚ!

Απαιτούμαι να σταματήσει κάθε δίωξη και να ελευθερωθούν άμεσα οι Τούρκοι αγωνιστές!

Ζητούμε από όλους τους αγωνιστές και αγωνίστριες των εργατικών δικαιωμάτων, όλες τις παρατάξεις της αριστεράς που πάλευαν για το καλό των φτωχών και των εργατών να στηρίξουν άμεσα τους Τούρκους αγωνιστές με όσα μέσα διαθέτουν!

Ζήτω ή αλληλεγγύη των εργατών και των λαών!
Ζήτω ο Μαρξισμός-Λενινισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com