...................

4 Οκτ 2016

Σύσκεψη της Επιτροπής Υποστήριξης στους Τούρκους αγωνιστές (Παρασκευή 30/9)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/9/2016 σύσκεψη της Επιτροπής Υποστήριξης στους αγωνιστές της ΑΤΙΚ και τους πολιτικούς πρόσφυγες από την Τουρκία. Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΑΤΙΚ, του ΜLΚP, του Ενωτικού Επαναστατικού Κόμματος από την Τουρκία, του ΚΚΕ(μ-λ), του Μ-Λ ΚΚΕ, της ΟΡΜΑ (Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού), της ΛΑΕ, και άλλοι αγωνιστές του κινήματος.

Στη σύσκεψη τέθηκε το ζήτημα των δικών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία αλλά και των δράσεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν από την επιτροπή για να αναδείξει το ζήτημα της απελευθέρωσης των αγωνιστών της ΑΤΙΚ όπως και της αλληλεγγύης στον Τούρκικο και Κουρδικό λαό. Συζητήθηκε επίσης το ζήτημα της ανάδειξης του ζητήματος της αλληλεγγύης στην πάλη των λαών που αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό, όπως επίσης και το ότι στην Γερμανία αυτή τη στιγμή, στην καρδιά της Ευρώπης, δικάζονται και διώκονται οι Κομμουνιστικές ιδέες.

Η επιτροπή το επόμενο διάστημα προσανατολίζεται στο να διοργανώσει μια ανοιχτή εκδήλωση για το ζήτημα όπως επίσης και μια συνέντευξη τύπου που θα προηγηθεί. Η επιτροπή θα εκδώσει αφίσα όπως και προκήρυξη για να προπαγανδίσει το ζήτημα, αλλά και θα διοργανώσει το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη την ημέρα πανευρωπαϊκής δράσης που θα καλεστεί από την ΑΤΙΚ συλλαλητήριο στην Αθήνα με κατεύθυνση την Γερμανική Πρεσβεία.

Επιτροπή Υποστήριξης στους αγωνιστές της ΑΤΙΚ και τους πολίτικους πρόσφυγες από την Τουρκία
epitropistirixis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com