...................

19 Οκτ 2016

Κάλεσμα της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας για τις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 20/10

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ - ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ!

Τα σχήματα της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας καλούν το λαό μας να πάρει μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε μια σειρά πόλεις της χώρας, την Πέμπτη 20 του Οκτώβρη. Ήδη έχουν πάρει πρωτοβουλίες κι έχουν απευθύνει καλέσματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Ηγουμενίτσα, Καρδίτσα, Πάτρα, Ξάνθη, Λέσβος.
Το δράμα των προσφύγων, το δημιούργησαν οι ιμπεριαλιστές με τους πολέμους και την πολιτική τους. Μια πολιτική επικίνδυνη που συνεχίζεται αμείωτα! Ο λαός μας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τους χιλιάδες ξεριζωμένους πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας, κλεισμένοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και σε άθλιες συνθήκες, μετά την αντι-προσφυγική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας που εφαρμόζει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ.
Αντίθετα μας ενώνει ο κοινός αγώνας ενάντια σε κοινούς εχθρούς: Το σύστημα της εκμετάλλευσης, την κυβέρνηση, τον ιμπεριαλισμό και την πολιτική τους! Μας ενώνει ο κοινός αγώνας αντίστασης και διεκδίκησης που πρέπει να ακολουθήσουμε. Όπως ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι κι η νεολαία πρέπει να παλέψουν για δουλειά, μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις, ενάντια στις απολύσεις, για υγεία, παιδεία, δικαιώματα κι ελευθερίες, έτσι θα πρέπει να δημιουργηθεί κίνημα διεκδίκησης που να απαιτεί ανθρώπινες συνθήκες στέγασης και σίτισης, ιατρική περίθαλψη, Άσυλο, δουλειά και μόρφωση, για τους πρόσφυγες και μετανάστες.
Τα σχήματα της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας πρωτοστατούν σε μια τέτοια καμπάνια.

ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ-ΕΕ-ΔΝΤ!
ΚΑΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!
ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Εκ μέρους των σχημάτων της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας:

Αθήνα: Αδαμόπουλος Άκης, Βάρλας Γιάννης, Μανδελενάκης Ηλίας, Μπουγιούκας Δημήτρης

Θεσσαλονίκη: Καρβαγιώτης Δημήτρης, Χατζής Γιάννης, Σαπουνάς Παναγιώτης

Γιάννενα: Μακρίδης Γιάννης, Μπούτσορας Χρήστος

Ηγουμενίτσα: Αλεξίου Παύλος, Νείλας Νίκος,

Πάτρα: Μαχαίρας Αλέξης, Παπαπαναγιώτου Κώστας

Ξάνθη: Χατζησάββας Στέφανος

Καρδίτσα: Καπνιάς Στέφανος

Λέσβος: Γιαννούλης Στρατής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com