...................

16 Οκτ 2016

Γιάννενα: Για την πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) της Παρασκευής 14 Οκτωβρη

Στο Εργατικό Κέντρο, με τη συμμετοχή περίπου 50 αγωνιστών, πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) στα Γιάννενα, την Παρασκευή 15 Οκτώβρη.

Την πολύ ενδιαφέρουσα και αναλυτική εισήγηση που έκανε ο σύντροφος, ακολούθησαν τοποθετήσεις και προβληματισμοί για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, το προσφυγικό, την όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και τη δίκη των Αγωνιστών της ΑΤΙΚ.

Η συνέχεια επιχειρείται να δοθεί με την πρόταση για διοργάνωση αντιιμπεριαλιστικού, αντιπολεμικού, αντιφασιστικού συλλαλητηρίου, αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες που θα συζητηθεί στην ανοιχτή σύσκεψη που καλεί η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΑΣ τη Δευτέρα 17/10 στις 8μ.μ στο Εργατικό Κέντρο.

7 σχόλια:

 1. Ανώνυμος17/10/16, 11:44 μ.μ.

  Αυτή η εκδήλωση προκάλεσε σεισμό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος18/10/16, 10:29 π.μ.

  Τέτοιο ευφυές μυαλό (11:44μμ) δεν πρέπει να πάει χαμένο.
  Επιτυχημένο, πανέξυπνο και τιτανομεγιστοτεραστιο σχόλιο.
  Άμα χρειαστούμε ηγέτη για την επανάσταση θα σε ξυπνήσουμε.
  Α.Ι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος18/10/16, 4:26 μ.μ.

  Εντάξει ρε Α.Ι., μην αρπάζεσε τόσο εύκολα! Μια πλάκα είπα να κάνω. Φίλος σας είμαι, έλεος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος19/10/16, 7:35 π.μ.

  Το ΜΛ ΚΚΕ δεν ήταν και δεν το αναφερεται;
  Γ.Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος19/10/16, 12:45 μ.μ.

  Γ.Ρ η εκδήλωση ήταν του ΚΚΕ (μ-λ).

  4:26 "Φίλε" η πλάκα για το σεισμό είναι λάθος.
  Αν θες να σχολιάσεις κάτι για την εκδήλωση σχολίασε πολιτικά.

  Α.Ι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος19/10/16, 1:09 μ.μ.

  καλά σου λέει μην αρπάζεσαι. Τωρα θα γίνουμε ευαίσθητοι; Εδώ καταπίνουμε τόσα και τόσα σ αυτό θα κολλήσουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος20/10/16, 7:33 π.μ.

  Άρα η εκδηλώσεις στις υπόλοιπες πόλεις που αναγράφεται οτι παρευρέθηκε το Μ-Λ ΚΚΕ δεν ήταν του ΚΚΕ(μ-λ). Δε καταλαβαίνω γιατί τόσος κομπλεξισμός
  Γ.Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com