....................................................

25 Σεπ 2016

OSCAR ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ!! ΣΕ ΟΑΣΘ - ΣΥΡΙΖΑ (ΣΠΙΡΤΖΗ)

Τελικά αποδεικνύεται πολύ προβλέψιμο το τέλος του έργου της διαμάχης ΟΑΣΘ - Κυβέρνησης!

Ο Σπίρτζης δηλώνει ανυποχώρητος και ζητά συγνώμη από το λαό της πόλης??!!

Ο υπουργός ζήτησε συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς για την ταλαιπωρία που υφίστανται τις τελευταίες μέρες και έριξε το… μπαλάκι στη διοίκηση του ΟΑΣΘ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι από το 2009 έως σήμερα διαχειρίστηκε ένα δις ευρώ και παρόλα αυτά, οφείλει δεδουλευμένα δύο μηνών στους εργαζόμενους. «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ενδώσουμε στον εκβιασμό. Δεν κάνουμε πίσω. Ο ΟΑΣΘ έχει συνηθίσει να διεκδικεί χρήματα από το δημόσιο, χωρίς ποτέ να προσκομίζει αξιόπιστα στοιχεία. Το ίδιο καθεστώς δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Θα δώσουμε τη μάχη για μια άλλη λογική, μακριά από τη σύμβαση του 1957, στην οποία προστρέχει πάντα ο ΟΑΣΘ»

και με "δάκρυα στα μάτια" συνέχισε «θέλω να ζητήσω πραγματικά συγνώμη για την ταλαιπωρία από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Θέλω να τους ζητήσω συγνώμη όχι μόνο για αυτό που έχει γίνει μέχρι σήμερα, αλλά και για αυτό που θα γίνει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσουμε αυτή τη μάχη, για μία οριστική λύση στις αστικές συγκοινωνίες».

ένα το κρατούμενο λοιπόν

η ταλαιπωρία και η οικονομική αφαίμαξη των εργαζόμενων των φοιτητών- μαθητών των συνταξιούχων μιας πόλης ενός εκατομμυρίου θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!!

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ απλήρωτοι!! Στο βάθος έρχονται ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ η κυβέρνηση παρόλο τα κοκορέματα ΔΕΝ καταγγέλλει την σύμβαση με τον ΟΑΣΘ!!

ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΘΕΙ;;

Ο ΟΑΣΘ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!

Όπως ενδεικτικά ανέφερε, για τους χρήστες της αστικής συγκοινωνίας που διανύουν ως και 6χλμ, το κόστος του εισιτηρίου από 1 ευρώ που είναι σήμερα θα κυμαίνεται στα 0,97-0,98 λεπτά, από 6χλμ ως και 15 χλμ θα ανέρχεται στο 1 ευρώ, όπως είναι και σήμερα, από 15 χλμ ως και 25 χλμ στο 1,15-1,17 ευρώ (ελαφρά αυξημένο) και από 25 χλμ και απεριόριστα θα παραμείνει στα 2 ευρώ. Αναπροσαρμογές και στη μηνιαία κάρτα που προμηθεύονται οι χρήστες της αστικής συγκοινωνίας στο νομό Θεσσαλονίκης, αναμένεται να ισχύσουν από το νέο έτος και όπως είπε ο κ. Στεφανίδης, "ύστερα από επτά χρόνια που δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην τιμή της, σχεδιάζουμε να αυξήσουμε το κόστος της από τα 30 ευρώ, σε 47ευρώ-48 ευρώ. Καμία αλλαγή δεν προβλέπεται στην τιμή των καρτών εξαμήνου και έτους".
Σχετικά με τον εξορθολογισμό των δρομολογίων του ΟΑΣΘ, ο κ. Στεφανίδης ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι επεκτάσεις που αποφασίστηκαν το 2003 και το 2011 καταγράφουν πληρότητες 10%-15% και άρα "πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές".

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΘ!!

ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ "ΕΝΔΩΣΕΙ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ"!!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ : ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΝΕΟΛΑΙΑ!

OSCAR ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΑΣΘ!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟ;;

http://aristeravoreia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com