25 Σεπ 2016

Η σύνοδος των αθλίων!

Με απόντα τον Ρέντσι μιας και η Ιταλία .... δεν είναι στην βαλκανική οδό των απελπισμένων αλλά στην μεσογειακή... των πνιγμένων!!!, με τον Τσίπρα όχι μόνο λόγου ύψους να αναζητείται στο βάθος .....τον Αβραμόπουλο της ....ευρωενωσιακής αντι-μεταναστευτικής πολιτικής ...στην γωνία έξω δεξιά.... και πρώτη μούρη τον αυστριακό καγκελάριο, την Μέρκελ, τον Ούρμπαν, τον Τούσκ, τον Ράμα και σία.....δεν χρειάζεται κανείς να διαβάσει τα ρεπορτάζ για το αποτέλεσμα της άθλιας συνόδου χθες στην Βιέννη.
Η καθιερωμένη φωτογραφία των ηγετών των δέκα κρατών της νοτιοανατολικής Ευρώπης μαζί με την Γερμανία και την Αυστρία τα λέει όλα. Η Ντόιτσε Βέλλε στο πρώτο της ρεπορτάζ που αναπαρήχθη από πολλά ευρωπαικά ΜΜΕ ήταν αποκαλυπτική. Ακόμη και γι αυτούς τους ελάχιστους απελπισμένους που προσπαθούν λαθραία, πληρώνοντας υπέρογκα ποσά, να περάσουν τα σύνορα η Μέρκελ ζήτησε να υπάρξουν μέτρα μεγαλύτερης και σκληρότερης επιτήρησης. Απαίτησε πλήρες σφράγισμα των συνόρων. Ακριβώς να τι γράφεται: “Ο αυστριακός καγκελάριος Κρίστιαν Κερν αποκάλυψε μάλιστα ότι η γερμανίδα ομόλογός του επέκρινε το γεγονός ότι διήλθαν μέσω του λεγόμενου βαλκανικού διαδρόμου από τον περασμένο Φεβρουάριο 50.000 πρόσφυγες. Ο στόχος είναι πλέον το πέρασμα αυτό να κλείσει ερμητικά.” !!!! Ολη και όλη η σύνοδος ήταν για να επιβεβαιωθεί το πλήρες κλείσιμο των συνόρων και η ενίσχυση των μέσων αποτροπής για τους απελπισμένους που δεν ξέρουν που να πάνε για να σωθούν απο τον πόλεμο που φουντώνει σε Συρία, Ιράκ, Λιβύη και Υεμένη. Για την Ελλάδα και την Ιταλία η απάντηση είναι ....κόψτε τον λαιμό σας!

Αθλιοι ηγέτες μιας άθλιας λυκοσυμμαχίας που κλυδωνίζεται απο τους αλληλοσπαραγμούς, κυβερνήσεις που με τις πολιτικές τους αναβιώνουν τον φασισμό και καλλιεργούν τον φόβο και την περιχαράκωση, ελεεινά υποκείμενα που σέρνονται και σέρνουν τις εξελίξεις πίσω ολοταχώς στην βαρβαρότητα. Θαυμάστε τους!!!

π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: