...................

21 Σεπ 2016

Αθήνα: συγκέντρωση και πορεία για το Ελληνικό

Με αφορμή τη ψήφιση της σύμβασης αξιοποίησης - ξεπουλήματος - του Ελληνικού σήμερα στη Βουλή συλλογικότητες της περιοχής καλούσαν σε συγκέντρωση. Η Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό καλούσε στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, Σταδίου και Κολοκοτρώνη, και η Επιτροπή Αγώνα στη πλατεία Συντάγματος, όπου βρισκόταν και η ΛΑΕ.
Στη συγκέντρωση της Σταδίου παρέμβηκε το ΚΚΕ(μ-λ) με δικό του μπλοκ.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 6:30 και μετά από καμιά ώρα περίπου έγινε η πορεία προς τη Βουλή όπου και εκεί παρέμειναν οι διαδηλωτές όπου με συνθήματα και ανακοινώσεις καλούσαν το λαό της Αθήνας να αντισταθεί στο ξεπούλημα και να απαιτήσει να γίνει ο χώρος ελεύθερος, με πράσινο, για το λαό.
Η κυβέρνηση με τη γνωστή βιασύνη της να περάσει τις  εκκρεμότητες σε αντιλαϊκά μέτρα και ξεπουλήματα που άφησε η προηγούμενη έφερε το σχετικό νομοσχέδιο με διαδικασίες φαστ-τρακ και με τη στήριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ένωσης Κεντρώων και βεβαίως ΑΝΕΛ, έγινε πλέον νόμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com