...................

23 Σεπ 2016

Αγωνιστικές Κινήσεις Θεσ/νίκης: "Ο Τοίχος έχει τη δική του Ιστορία"


Σε καμπάνια υπέρ της συνδικαλιστικής έκφρασης και της αφισοκόλλησης στους τοίχους των σχολών προχωρούν οι Αγωνιστικές Κινήσεις Θεσ/νίκης, σε μια προσπάθεια να απαντήσουν στις επανειλημμένες επιθετικές κινήσεις της πρυτανείας και των διοικήσεων του ΑΠΘ.
Ξασπρισμένοι τοίχοι, ξηλωμένοι συνδικαλιστικοί χώροι, προειδοποιητικές περιπολίες προσωπικού που ξεκολλάει τις αφίσες, μέχρι και πλήρωση των ελεύθερων χώρων με πίνακες από την εθνική πινακοθήκη (παράδειγμα Νομικής!) ήταν η υποδοχή του φετινού Σεπτέμβρη.
Κάθε χρόνο, στους τοίχους των σχολών δίνεται κανονική μάχη που διαρκεί μήνες.
Και κάθε χρόνο, η αντιπαράθεση ξεκινάει με όλο και χειρότερους όρους λόγω της χρόνιας υποχώρησης του φοιτητικού κινήματος.
Γι’ αυτό οι Αγωνιστικές Κινήσεις αποφάσισαν να θυμίσουν ότι «Ο Τοίχος έχει τη δική του Ιστορία». Και θα συνεχίζει να την έχει, όσο τα προβλήματα συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται και τα δίκαια αιτήματα των φοιτητών να παραμένουν ανεκπλήρωτα…

*Οι προτάσεις στις παρενθέσεις είναι ενδεικτικές. Θα διαμορφώνονται για κάθε σχολή ξεχωριστά*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com