...................

30 Σεπ 2016

Συναυλία αλληλεγγύης στο ΣΜΕΘ

Δελτίο τύπου

Συναυλία αλληλεγγύης
Σάββατο 1 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Κήπου (απέναντι από τη ΧΑΝΘ)
Ώρα έναρξης 8:00μ.μ, Είσοδος Ελεύθερη


Να σταματήσει κάθε δίωξη προς το ΣΜΕΘ από τα
φροντιστήρια «ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ»
Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στον απολυμένο καθηγητή

Στην συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Ζερβουδάκης Δημήτρης,
Αετόπουλος Γιώργος,
Αναστασάκης Νίκος,
Δερμιτάσογλου Ευγένιος,
Καρμπάς Κώστας,
Κουμανδράκης Αντώνης,
Λίζος Γιώργος,
Μίτσης Γιάννης,
Μπαρμπούτης Αλέξανδρος,
Παπαναργύρου Μανώλης

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην απόφαση του εφετείου Θεσ/νίκης, που παραβλέποντας όλες τις καταδικαστικές αποφάσεις που έχουν επιβληθεί στην εργοδοσία των φροντιστηρίων «Μπαχαράκη»(7μήνες φυλάκιση για σωρεία εργατικών παραβάσεων και μη καταβολή δεδουλευμένων, δίωξη από το ΙΚΑ για εισφοροδιαφυγή, δίωξη από την εισαγγελία για παράνομη απόλυση), επέβαλε στο Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσ/νίκης και σε 3 μέλη του ΔΣ να καταβάλουν στον εργοδότη των φροντιστηρίων το ποσό των 12.000€ ως αποζημίωση για την «ηθική βλάβη»!!! που του προκάλεσαν με τις παραστάσεις διαμαρτυρίας που διοργανώθηκαν προκειμένου να αποτραπεί η παράνομη απόλυση καθηγητή και του καταβληθούν τα δεδουλευμένα.
Η παραπάνω απόφαση δεν αφορά μόνο το Σ.Μ.Ε.Θ. και τα μέλη του, αλλά το σύνολο των εργαζομένων και των σωματείων της χώρας, διότι αμφισβητεί το δικαίωμά μας να αντιστεκόμαστε και να διεκδικούμε!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ...
yperaspisismeth.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com