...................

8 Οκτ 2016

Σφεντόνα - Θεσσαλονίκη: εγκαίνια και εκδηλώσεις

Εγκαίνια της νέας Σφεντόνας

Οι εργασίες στο νέο χώρο της Σφεντόνας ολοκληρώθηκαν, ώστε να υποδεχθεί το κοινό στα εγκαίνια του, σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ. Η βραδιά θα περιλαμβάνει, εκτός από γλέντι με ζωντανή μουσική, το bazaar παλιών βιβλίων και περιοδικών αλλά και την έναρξη της λειτουργίας της γωνίας βιβλίου «Εκτός των Τειχών».
Άμεσα θα ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία του νέου χώρου προς το κοινό, με τις εκδηλώσεις παρακάτω. Σας περιμένουμε!Ποδόσφαιρο: φασισμός και Αντίσταση, τότε και σήμερα. Διήμερο εκδηλώσεων 15-16 Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη

Διήμερο εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη,
στο χώρο νεολαίας και πολιτισμού "Σφεντόνα"
Συγγρού 24, 2ος όροφος, περιοχή Αντιγονιδών


ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10 | 18.00
ΕΚΔΗΛΩΣΗ
“Η ιστορία της ηρωικής Δυναμό Κιέβου”

• εισήγηση για την
αντιφασιστική Αντίσταση των λαών
• προβολή της ταινίας
“Το ημίχρονο του θανάτου”

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10 | 19.00
ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
“WHAT POLITICA” του Τάσου Αλευρά
μία απολιτίκ ποδοσφαιρική ιστορία

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θεοδώρα Καλακίδου
Μοντάζ: Άννα Πρόκου
Μουσική: Τάσος Πελτέκης, Στέλιος Χατζηκαλέας
θα ακολουθήσει συζήτηση

Θα πραγματοποιηθεί έκδοση μπροσούρας με θέμα “ποδόσφαιρο και λαϊκό κίνημα”

Επισκεφθείτε τον ανανεωμένο διαδικτυακό μας τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com