10 Σεπ 2016

Παρέμβαση της Λαϊκής Αντίστασης - Α.Α.Σ. στο κέντρο της Αθήνας (φωτογραφίες και βίντεο)

Με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία πραγματοποίηση πορεία σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Με συγκέντρωση στις 11:00 στο Μοναστηράκι και κατά της 12 με πορεία προς την Ομόνοια διαμέσου της Αθηνάς.
Με συνθήματα ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και επιβολές στη χώρα μας, στην ευρύτερη περιοχή και σε όλο το πλανήτη, ενάντια στη συνεχιζόμενη και εντεινόμενη επίθεση στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα και αυτής της κυβέρνησης η Λαϊκή Αντίσταση κάλεσε το λαό να αντισταθεί και να αγωνιστεί ώστε με τη δύναμή του να σταματήσει την επίθεση και να επιβάλει τα δικαιώματά του ανατρέποντας τις πολιτικές εξαθλίωσής του. Παράλληλα φωνάχτηκαν και συνθήματα αλληλεγγύης στους μετανάστες και στους πρόσφυγες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com