22 Σεπ 2016

Δίκη ΑΤΙΚ: Διεθνιστική συγκέντρωση στο Μόναχο (Παρασκευή 23/9)

Δίκη της ΑΤΙΚ στην Γερμανία
Αλληλεγγύη από την Τουρκία και το διεθνές επαναστατικό κίνημα!
Μεγάλη συγκέντρωση αύριο μπροστά στο δικαστήριο του Μονάχου

Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος
Τον Απρίλη του 2015 με κέντρο την Γερμανία πραγματοποιήθηκε μια συντονισμένη επιχείρηση και συνελήφθησαν 10 μέλη της ΑΤΙΚ. Στο Μόναχο εδώ και μήνες διεξάγεται η δίκη των 10 επαναστατών κρατουμένων και την Παρασκευή, 23 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί καλείται μαζική διεθνής συγκέντρωση αλληλεγγύης στους δικαζόμενους αγωνιστές της ΑΤΙΚ, μπροστά στο ανώτατο δικαστήριο του Μονάχου.
Το συμβούλιο της ΑΤΙΚ καλεί όλους τους δημοκράτες, τους προοδευτικούς, τους επαναστάτες και τις συλλογικότητες στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στους κρατούμενους της ΑΤΙΚ, για να καταδειχθεί ότι οι κρατούμενοι δεν είναι μόνοι! Για να απαιτήσουν να παύσει η δίωξη και η δίκη γιατί είναι παράνομη, να απαιτήσει την άμεση απελευθέρωση των κρατουμένων και να κινητοποιήσουν την κοινή γνώμη ώστε να συμμετέχει στις συγκεντρώσεις έξω από το δικαστήριο.
Φαϊσάλ Σαριγιλντίζ
Στην συγκέντρωση θα συμμετέχουν Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος, φίλος και σύντροφος της ΑΤΙΚ, εκπρόσωπος του ΚΚΕ(μ-λ), ο βουλευτής HDP από την Τουρκία Φαϊσάλ Σαριγιλντίζ, ο Μπακί Ντουζγκιούν πρόεδρος της ομοσπονδίας των αλεβιτών μπεκτασίδων και άλλοι εκπρόσωποι δημοκρατικών οργανώσεων από πολλές χώρες
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο: Οι επαναστάτες διώκονται με την κατηγορία ότι είναι μέλη και καθοδηγητές του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας (μαρξιστικού-λενινιστικού), TKP/ML, του κόμματος που στην Τουρκία διεξάγει επαναστατικό αγώνα, για να ανατρέψει το τουρκικό κράτος και στην θέση του να οικοδομήσει την Λαϊκή Δημοκρατική εξουσία με την ηγεσία του προλεταριάτου, στοχεύει στην καθιέρωση του κομμουνιστικού συστήματος και οι αγώνες και οι δράσεις του αξιολογούνται σαν τρομοκρατικές. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να χαρακτηρίσουν την υπόθεση της επανάστασης, του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού σαν τρομοκρατική δράση.
Μπακί Ντουζγκιούν
Όλοι οι δημοκράτες και οι επαναστάτες πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και να αντισταθούν στην επίθεση του γερμανικού ιμπεριαλισμού ενάντια στους Τούρκους κομμουνιστές που αγωνίζονται για τα συμφέροντα του καταπιεσμένου λαού και τα μεγάλα ιδανικά. Οι δίκαιες υποθέσεις δεν μπορούν να συκοφαντηθούν από τα αντιδραστικά καθεστώτα και τα δικαστήριά τους. Καλούμε όλους τους δημοκράτες και τους επαναστάτες, την Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ., στην συγκέντρωση που θα γίνει μπροστά στο ανώτατο δικαστήριο του Μονάχο

Μετάφραση από
http://www.atik-online.net/blog/23-eylul-mitingine-turkiyeden-ve-uluslararasi-devrimci-hareketlerden-destek-geldi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com