...................

16 Σεπ 2016

Χανιά: Ανακοίνωση - κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αντίστασης σε αντιφασιστική διαδήλωση (17/9)

Η επέτειος της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα δεν αρκεί να φέρνει στη μνήμη μας την απέχθεια για τα φασιστικά αποβράσματα.

Η πολιτική της φασιστικοποίησης όπως εκφράζεται κύρια μέσα από την καταστολή μαζικών αγώνων για να υπηρετηθεί η πολιτική των μνημονίων του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού, ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του φασίστα Ρουπακιά.

Και αυτή η πολιτική της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής όπως εκδηλώθηκε χαρακτηριστικά στη διαδήλωση της ΔΕΘ, είναι σίγουρο πως θα την βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους εργαζόμενοι και νεολαίοι κάθε φορά που διεκδικούν τα δίκια τους.

Γι’ αυτό ο αγώνας ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο, το φασισμό και τον ιμπεριαλισμό, αποτελεί αναπόσπαστη ενότητα. Στη βάση αυτή το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί στην Πλατεία της Αγοράς, διαδηλώνουμε ενάντια στο φασισμό, αλλά και στην αντιλαϊκή πολιτική που τον τροφοδοτεί και απειλεί συνολικά τη ζωή και το δίκιο μας.

ΧΑΝΙΑ 16-9-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com