....................................................

9 Σεπ 2016

Αθήνα - Μοναστηράκι: συγκέντρωση της Λαϊκής Αντίστασης - Α.Α.Σ. στις 10 του Σεπτέμβρη

Η επίθεση του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού στους εργαζόμενους και το λαό συνεχίζεται!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει πρόθυμα την εφαρμογή των μνημονίων που επιβάλλουν ΕΕ και ΔΝΤ, ενώ ένας νέος γύρος σκληρής επίθεσης στα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα βρίσκεται μπροστά μας.
Η φετινή ΔΕΘ δεν είναι παρά η έναρξη αυτού του νέου γύρου επίθεσης, κρυμμένη πίσω από ψεύτικα λόγια περί «δίκαιης ανάπτυξης», την ώρα που ο λαός και οι εργαζόμενοι στενάζουν κάτω από τη συνεχή λεηλασία μισθών, συντάξεων και δικαιωμάτων, και τη φοροληστεία.
Την ίδια ώρα, το πολεμικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στην περιοχή μας και στον κόσμο -απ’ την Ουκρανία μέχρι τη Μέση Ανατολή- ως αποτέλεσμα των οξυμένων ανταγωνισμών των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας. Εξέλιξη που δημιουργεί νέα κύματα ξεριζωμένων προσφύγων και μεταναστών, αλλά και νέους κινδύνους για το λαό μας και τους γειτονικούς μας λαούς.
Μπροστά στην κατάσταση αυτή, ο δρόμος της εργατικής και λαϊκής αντίστασης, της διεκδίκησης και της αντιιμπεριαλιστικής πάλης αποτελεί τη μοναδική διέξοδο κι ελπίδα.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενόψει της φετινής ΔΕΘ, η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καλεί σε συγκέντρωση στην Αθήνα, το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, στις 11:00 π.μ., στο Μοναστηράκι, και πικετοφορία στους δρόμους του κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com