....................................................

4 Αυγ 2016

Η διοίκηση της WIND συνεχίζει τις απολύσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND

Η διοίκηση της Wind, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Οι ταχύτητες με τις οποίες διοικητικά στελέχη έρχονται από την άδειά τους, απολύουν και επιστρέφουν σε αυτήν είναι μεγαλύτερες από το 4G!
Έτσι λοιπόν χτες αιφνιδίως απολύθηκε συνάδελφος από το CFN με 12 χρόνια προϋπηρεσίας στην εταιρία. Τα στελέχη που ‘του έκαναν την τιμή’ να σπάσουν την άδειά τους για να τον απολύσουν, τον φόρτωσαν με γελοίες δικαιολογίες που μόνο προσβλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν όχι μόνο για την προσωπικότητα αλλά και για την νοημοσύνη όλων μας.
Έτσι πέρα από τη δεινή θέση στην οποία περιήλθε ο συνάδελφος, το τμήμα στο οποίο εργαζόταν μένει με ελάχιστους εργαζομένους και η εντατικοποίηση στο τμήμα αυξάνεται σε μη διαχειρίσιμα επίπεδα.
Επειδή η καλοκαιρινή περίοδος είναι η καταλληλότερη περίοδος για τη διοίκηση όσον αφορά τις απολύσεις, στην περίπτωση που κάποιο στέλεχος σας εξαναγκάσει στην υπογραφή απόλυσης ή παραίτησης, μην υποκύψετε, μην υπογράψετε. Ζητήστε χρόνο και επικοινωνήστε με το Σωματείο.
Οι εκβιασμοί της διοίκησης οι οποίοι θα ενταθούν ακόμα περισσότερο όσο οι εργαζόμενοι που πλήττονται δεν αντιδρούν και όσο τα εργοδοτικά συμφέροντα ευνοούνται από τις πολιτικές των κυβερνήσεων εν αναμονή μάλιστα των νέων αντεργατικών μέτρων που θα κατατεθούν προς ψήφιση.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η συλλογική μας δύναμη μπορεί να ανατρέψει αποφάσεις και πολιτικές που μας πλήττουν και υπάρχουν πλείστα παραδείγματα που το αποδεικνύουν. Αρκεί να μην υποκύπτουμε στον φόβο και τους εκβιασμούς, αρκεί να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ενωμένοι στο Σωματείο συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com